Dedikerede loyalitetsnørder

Flere har gået på universitet. En af os har en tatovering af Michael Laudrup. En det sorte bælte i Taekwondo. En anden springer i faldskærm. Nogle har haft egen virksomhed. Fælles for os alle er, at vi er dedikerede og er drevet af ønsket om at yde det bedste hver gang. Til glæde for alle.

Nicolaj Balle Ladiges

Adm. direktør/partner

Tel. 87 300 399

E-mail

Nicolaj Balle Ladiges

Står for den daglige ledelse, og er overordnet ansvarlig for salget af vores loyalitetsprogrammer og kundeklubber, samt vores kampagnesystem Heyloyalty. Brænder for koncept- og softwareudvikling indenfor loyalitetsmarkedsføring.

René Kucza

Bureauchef

Tel. 87 300 324 / 31 45 36 66

E-mail

René Kucza

Står for den daglige ledelse og overordnet ansvarlig for alle vores kunder. Budgetter, salg, personale og processer er en del af Renés hverdag, hvor der er også er plads til rådgivning og forretningsudvikling af bureauets større kunder. Passioneret omkring den gode kundeoplevelse på tværs af alle touch-points.
Øvrigt: Dedikeret fan af gourmet-pizza

Janne Vognstoft

Konsulent - Dialog og loyalitet

Tel. 87 300 394

E-mail

Janne Vognstoft

Arbejder med rådgivning i forhold til e-mail marketing, kundeklubber og loyalitet. Brænder for kommunikation, sproglige virkemidler og forbrugeradfærd. Øvrigt: Utrolig glad for kage, og rejser verden tynd i fritiden.

Jesper Thykær

System og partner konsulent

Tel. 88 276 927

E-mail

Jesper Thykær

Arbejder med rådgivning inden for vores systemer Heyloyalty og zumoQR. Herudover har han fokus på sparring vedr. kundeklubdrift og 1:1 kommunikation. Med dag-til-dag kundekontakt hjælper han med planlægning og support af kunder.
Øvrigt: Ivrig kampsportsudøver

Simon Korshøj

Back-end udvikler

E-mail

Simon Korshøj

Yngste systemudvikler på Heyloyalty-holdet. Videreudvikler og vedligeholder back-end af Heyloyalty.
Øvrigt: Altid højt humør samt meget høj sans for kvalitet i alt. Bruger lidt for lang tid i træningscenter i forhold til resultaterne...

Gitte Borch

Back-end udvikler

E-mail

Gitte Borch

Systemudvikler på Heyloyalty. Vedligeholder og laver backend funktioner i Heyloyalty. Øvrigt: Drives af problemløsning. Bruger fritiden foran en skærm eller sammen med sine to hunde.

Ditte Marie Bille Bugge

Junior Konsulent - Dialog & Loyalitet

Tel. 88 27 66 90

E-mail

Ditte Marie Bille Bugge

Arbejder med rådgivning inden for e-mail marketing, loyalitet og kundeklubber. Brænder for tekstforfatning, kommunikation og sociale medier. Øvrigt: En smule shopaholic, elsker ost og vin og rejser verden rundt, så snart muligheden er der.

Dovile Mikutiene

Junior Digital Developer

E-mail

Dovile Mikutiene

Steffen Duelund

Konsulent - Dialog og Loyalitet

Tel. 87 30 03 42

E-mail

Steffen Duelund